خوراک میگو و قارچ سوخاری | آموزش آشپزی | طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری
خوراک میگو و قارچ سوخاری | آموزش آشپزی | طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم برای میگو و قارچ سوخاری
عصاره مرغ نصف فنجان
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه ۲ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۱ قاشق چایخوری
روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده ۲۲۰ گرم
غلاف نخود فرنگی ۲۲۰ گرم
میگو پاک شده ۴۵۰ گرم
پیازچه خرد شده ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
برنج پخته برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری
در یک کاسه کوچک عصاره مرغ، سس سویا، زنجبیل و آرد ذرت را مخلوط کنید. یک ماهیتابه یا ووک برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ را داخل ووک ریخته و تفت دهید، تا زمانی که ( حدود ۶ تا ۱۰ دقیقه) آب آن تبخیر شده و به رنگ قهوه ای در بیایند. غلاف نخود فرنگی را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا ترد شوند. پیازچه را هم اضافه کرده و سی ثانیه دیگر سرخ کنید. حالا مخلوط عصاره مرغ را اضافه کرده و تا زمانی که میگو تیره رنگ و سس غلیظ نشده به سرخ کردن ادامه دهید. حالا با نمک و فلفل آن را چاشنی زده و اگر دوست داشتید با برنج سرو کنید.
آموزش کامل طرز تهیه میگو و قارچ سوخاری مخصوص
- ۹۴/۱۰/۱۶